“Sisäinen säihke” -koulutus

Nuoren itsetuntoa ja hyvää oloa tukeva teemapäivä. Puhumme omien periaatteiden pitämisestä, hyvistä ja huonoista ihmissuhteista, jaksamisesta sekä tarjoamme eväitä itseluottamuksen vahvistamiseen ja hyvään itsetuntoon. Teemapäivä sisältää sopivassa suhteessa puhetta, keskustelua ja toiminnallisuutta.

Teemapäivä sisältää 45 minuutin yhteisluennon sekä 60 minuutin ryhmäkohtaiset keskustelu- ja rentoutustunnit.

Voit ladata vierailuohjeet tästä »

Nuorten palautteita Sisäinen säihke –itsetuntokoulutuksesta:

  • Oli hyvä! Ensimmäisellä tunnilla mieleen palasi asioita, jotka olin jo unohtanut, ja joita oikeasti pitäisi käsitellä. Oli hyvä, että kerroit joitakin asioita omasta elämästäsi, se piti mielenkiintoa yllä. Positiivisuustähti muistutti taas siitä, ettei aina tarvitse miettiä negatiivisia asioita, vaan että elämässä on myös paljon hyvää. Rentoutumisosio oli hyvä piristys keskellä päivää! Tykkäsin!!
  • Tunnit olivat todella hyvät, avartavia ja mietityttämään laittavia asioita, sekä erittäin tärkeitä. Hyviä neuvoja etenkin nuorille ihmisille. Tällaisia enemmän!
  • Tunnit oli tosi kivoja. Oli mahtavaa kuulla että on rakastettu ja arvostettu. Piristi sikana päivää. Ens tunnin Saksan koekaan ei stressaa niin paljoa.
  • Hyviä. Pallohieronta oli tosi ihanaa, ja luokkatunti oli piristävä. Sain ajatuksen, että unelmista pitää pitää kiinni.
  • Oli aivan sairaan hyviä! Se rentoutushomma oli ainaki rentouttava, sillä mä nukahdin. 🙂 zzz
“Sisäinen säihke” -koulutus

Janne kehottaa luopumaan kielteisestä itsensä tarkastelusta:

Sisäinen säihke -haastattelu:

Janne kannustaa kiitolliseen elämänasenteeseen: