19.5.2014

Rock-muusikko Michael Monroe

Michael Monroe

Millainen päivä sinulla on tänään ollut? Mitä projekteja on juuri nyt työn alla?

Ihan kiva päivä. Yritän tehdä parhaani että Voice Of Finland – voittaja laulajani Sirun ura lähtee vähitellen hyvin käyntiin. Samalla keikat oman bändini kanssa ovat alkaneet, lähdemme ensi viikolla Espanjan ja Italian kiertueelle.

Olet loistanut mukanaololla Voice of Finland -tähtivalmentajana. Millainen tuo kokemus on ollut jo nähdäänkö sinua siellä mahdollisina tulevina kausina?

Kiitos. Se on ollut hauska ja mielenkiintoinen kokemus, varsinkin tällä juuri menneellä kolmannella kaudella koska minun joukkueeni laulaja voitti kilpailun. On mahdollista että jatkan, mutta on liian aikaista sanoa vielä.

Millainen olisi Michael Monroen täydellinen kesäpäivä?

Aurinkoinen ja rauhallinen päivä läheisieni kanssa.

Onko sinulla musiikillisia esikuvia?

Onhan niitä Little Richardista Rolling Stonesiin ja The Ramonesiin.

Onko keikkaelämä muuttunut vuosien varrella? Mitä eroja huomaat nyt ja alkuaikoina?

Ei se periaatteessa ole muuttunut paljoakaan.

Meillä on Nuorisopalvelu Balanssissa nuorille itsetuntokoulutus nimeltään 2Sisäinen säihke.” Miten määrittelisit – mitä voisi olla Sisäinen säihke?

Tuo on todella hyvä asia, sillä suomalaisilla on usein liian alhainen itsetunto. Jos nuorten omanarvon tuntoa voi nostattaa opettamalla perusjuttuja, kuten esim. että itsensä rakastaminen ja kunnioittaminen mahdollistaa ulkopuolistenkin rakkauden ja kunnioituksen jne., ja että kaikilla on oikeus tasa-arvoiseen elämään ja tärkeä, merkittävä paikka tässä maailmassa, niin he voisivat voida paremmin. ”Sisäinen Säihke” on mielestäni sitä että esimerkillään loistaa valoa ja rakkautta ihmisten sydämiin kaikkialla ja täten levittää positiivista elämäniloa ympärilleen.

Tuleeko mieleen jokin asia, jonka olet aina halunnut tehdä, mutta joka vielä on tekemättä?

Ei oikeastaan.

Millaista on Michael Monroen elämä 10 vuoden päästä?

Toivottavasti olen terve, tasapainoinen ja onnellinen.

Edellisen haastateltavan (kuukauden vieraan), Marjo Niittyviidan kysymys sinulle: Kuvaile itseäsi kymmenellä positiivisella sanalla.

Wow… yllättävän vaikeaa. Ok. Hyväsydäminen, huomaavainen, ystävällinen, kohtelias, tunnollinen, energinen, huumorintajuinen, ahkera, lämmin ja persoonallinen.

Oma kysymys seuraavalle haastateltavalle, jonka henkilöllisyys vielä pimennossa.

Mikä elämässä tekee sinut todella onnelliseksi?