2.5.2015

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa

Jaajo Linnonmaa

Mites tämä päivä käynnistyi ja mitä kaikkea päivä pitää sisällään?

Aika rapsakasti, sillä olin eilen juhlimassa Luokkakokous -elokuvan menestystä Aku Hirviniemen kanssa. Kahden tunnin kävelylenkki vauvojen kanssa tosin piristi.

Juonnat päivittäin Radio Suomipopilla suosittua Aamulypsy -ohjelmaa. Mikä on mieleenpainuvin radiomuisto?

Varmasti se kun teimme comebackin vuonna 2011 Annin ja Perälän kanssa

Millainen voisi olla maailman huonoin radio-ohjelma?

Pertti ja Lauri Salovaaran yhteisohjelma. Niillä on niin samanlaiset äänet, että kuulostaisi kuin studiossa olisi joku mielialahäiriöinen.

Mikä musiikkikappale ja mikä elokuva on jättänyt sinuun syvimmät jäljet?

Klamydian Pala Rauhaa. Olen soittanut sen nyt 10 vuotta jokaisen perjantaisen lähetyksen päätteeksi. Siitä alkaa mun viikonloppu. Olen esittänyt kyseisen kappaleen myös Klamydian kanssa heidän keikalla. Kappale myös omistetaan mulle joka kerta, kun he sen soittavat. Kummisetä -trilogia. Juuri kun luulin nähneeni kaikki IMDB top 100 -leffat, niin huomasin ilokseni että mä en ole nähnyt Kummisetiä. Olin aina luullut ne nähneeni.

Olet mukana tähdittämässä elokuvateattereissa pyörivää Luokkakokous -elokuvaa. Mikä oli leffan tekemisessä parasta ja nähdäänkö sinua kameran edessä vielä myöhemmin?

Akuun ja Samiin tutustuminen. Ja Luokkakokous kakkonen kuvataan ens vuonna.

Milloin olet viimeksi toteuttanut jonkun unelmasi ja mikä se oli?

Kun teimme comebackin vuonna 2011, niin päätin että teen Aamulypsystä Suomen kuunnelluimman ohjelman ja Suomipopista Suomen suurimman radiokanavan. Viime kuussa se oli sitä ensimmäistä kertaa kaikissa kategorioissa.

Ketä henkilöä ihailet yli kaiken ja miksi?

Ihailen kaikkia, jotka pystyvät yhdistämään työn ja perheen, niin että kumpikaan ei kärsi.

Yksi Nuorisopalvelu Balanssin hyvinvointiin liittyvistä koulutuksista on ”Höllääjät” -stressikoulutus. Mikä on sinun tapasi ottaa rennosti ja höllätä?

Aamuohjelman juontajana ja kahden pienen tytön isänä mulla on olleet nukutut tunnit aika kortilla. Mun höllääminen on tällä hetkellä varmasti sitä, että yritän kuroa univelkoja ja silmäpusseja pienemmäksi.

Mitä ajattelet tämän päivän nuorten haasteista? Mitkä ovat nuorten elämän suurimmat haasteet?

Kun on paljon työttömyyttä, niin porukka joutuu tekemään sitä duunia mitä on tarjolla sen sijaan, että tekisivät sitä duunia mitä he rakastaa.

Edellisen haastateltavan (kuukauden vieraan) Jannan kysymys sinulle: ”Miten rohkaisisit nuoria elämässä pärjäämiseen??”

Elämä muuttuu makeammaksi mitä vanhemmaksi tulee, vaikka joku saattaisi kuvitella asian olevan toisin. Nauti matkasta ja tutustu mahtaviin persooniin, joita maailma on pullollaan. Älä tuhlaa aikaa perseenreikiin.

Oma kysymyksesi seuraavalle haastateltavalle, jonka henkilöllisyys vielä pimennossa.

”Ollaanko nähty jossain joskus”.