16.6.2014

Hiphop-duo Immanuel

Immanuel

Millainen päivä teillä on tänään ollut? Mitä projekteja on juuri nyt työn alla?

Tänään on vapaapäivä. Kävin just hakeen uudet kengät jotka tilasin netistä. Eli oon aika liekeissä!! Oltiin viikonloppuna Äänekoskella ja Säynätsalossa keikoilla. Ylihuomenna alotetaan Jumalanmiehii -musavideon kuvaukset joten siihen liittyen tehdään järjestelyjä.

Olette tuoneet kristillistä räppiä yhä enemmän suuren yleisön tietoisuuteen. Onko ihmisten vastaanotto jollain tavalla yllättänyt?

Täytyy sanoa että oon positiivisesti yllättynyt. Tuntuu että tukijoita on tosi paljon. Ylen positiiviset uutisoinnit aiheesta on etenkin ollut todella hienoja juttuja ja lämmittäny sydäntä. Tuntuu että aika monet ymmärtää meidän jutun ja haluaa tukea ja auttaa siinä. Ollaan jokaisesta tukijasta ja fanista tosi kiitollisia.

Mitä kaikkea kesänne pitää sisällään?

Tietysti lepäämistä ja uimista:) On meillä tossa keikkaakin ja muita mielenkiintoisia juttuja mitkä selviää isommalle yleisölle sitten myöhemmin. Kuvataan varmasti myös joku musavideo vielä kesän aikana.

Onko teillä musiikillisia esikuvia?

Niitä on monia. Reach Records on varmasti yksi meidän isoimmista innoittajista. Mulla ei ole ketään tiettyä yhtä vaan kuuntelen paljon erilaisia artisteja laidasta laitaan.

Millaisia tyyppejä te olitte kouluaikana?

Mä harrastin kamppailulajeja, otin rennosti ja heitin paljon läppää. Meno ei siis oo ihan hirveesti muuttunu 😀 Kouluun en panostanut niin paljon kun olis ehkä voinut, mutta sain aina sellasia ihan hyviä numeroita niin että pääs hyvään lukioon jne.

Meillä on Nuorisopalvelu Balanssissa nuorille itsetuntokoulutus nimeltään ”Sisäinen säihke.” Miten määrittelisit – mitä voisi olla Sisäinen säihke?

Sisäinen säihke vois olla sellasta sopivaa pilkettä silmäkulmassa ja elämän paloa. Sitä että sä tiedät miksi sä oot täällä maan päällä ja mitkä on sun unelmat ja haaveet ja sä juokset niitä kohti. Se että sä huomaat sen mille sun sydän palaa ja sä teet sitä. Oli se sitten lentäjä, insinööri tai pastori. Uskon että niin sä voit säihkyä sisäisesti.

Mitä ajattelette tämän päivän nuorten haasteista? Mitkä ovat nuorten elämän suurimmat haasteet?

Suurimmat haasteet on mun mielestä merkityksettömyyden tunne, rakkaudettomuus ja arvottomuuden tunne. Koetaan että omalla elämällä ei oo merkitystä eikä kukaan mua rakasta ja se tuo arvottomuuden tunteen. Noi on ne juurisyyt. Ongelma ei oo siis mun mielestä tupakka, alkoholi, huumeet tai irtosuhteet. Noilla paikkaillaan juuria jotka ei oo missään.

Millaista on elämänne 10 vuoden päästä?

En osaa sanoa mutta jotain todella siistiä se on. Varmasti vaimon kanssa yhessä ja tehdään niitä asioita mitä meijät on luotu tekemään. Sillon meillä on jo lapsia ja koitan olla niin hyvä faija kun mahollista. Teen kaikkeni et meijän lapset sais kokea että ne on tärkeitä, rakastettuja ja arvokkaita. Just niinkun mun faija teki mulle.

Edellisen haastateltavan (kuukauden vieraan), Michael Monroen kysymys teille: ”Mikä elämässä tekee sinut todella onnelliseksi?”

Varmasti se että tietää että joku on rakastanut mua niin paljon että anto kaikkensa mun edestä. Se saa mut kokemaan itteni tärkeeks ja arvostetuksi. On tottakai myös paljon kivoja juttuja mistä nautin niinku etelän reissut, shoppailu, urheilu ja syöminen. Ja tietenki NUKKUMINEN, se on parasta! 😀

Oma kysymys seuraavalle haastateltavalle, jonka henkilöllisyys vielä pimennossa.

Mikä on se ”perintö/hyvä” mitä sä jätät tuleville sukupolville?