4.9.2013

12-vuotias laulajalahjakkuus Isac Elliot

Isac Elliot

Millainen päivä sinulla on tänään ollut?

Tänään on ollut kiva päivä. Erilainen päivä. 🙂 Olen ollut koulussa pitkän tauon jälkeen ja on tosi kiva tavata kavereita. Mulle musiikki on tosi tärkeetä ja kiva on käydä reissuissa ja keikoilla mutta kavereiden kanssa on myös hauska vaan hengailla. Tulin just kotiin Lontoosta missä olin viikon.

Olet vauhdilla ponnahtanut suuren yleisön tietoisuuteen. Alkaako jo huimata?

Ei. En ajattele sitä sillä tavalla. Olen ihan sama tyyppi kun ennen. Tottakai on uusia juttuja jotka tulee vastaan mutta mulla on perhe ja hyvät ystävät jotka tukevat mua. On tärkeetä pitää jalat maassa ja olla nöyrä ja kiitollinen vaikka asiat etenevätkin aika nopealla vauhdilla.

Mikä on hauskin keikkamuistosi tähänastisilta keikoilta?

Toi on vaikeeta. Mun mielestä kaikki keikat ovat tosi tosi hauskoja. Mulla on hyvä tiimi joka reissailee mun kanssa ja tuntuu koko ajan siltä kun olisi jollain retkellä frendien kanssa. Lisäksi saan esiintyä faneille ja tavata heitä. Se on parasta tässä koko hommassa. Mulla on parhaat fanit.

Ketä henkilöä ihailet ja miksi?

Tällä hetkellä jos musiikkia ajattelee niin Justin Timberlakea. Se vaikuttaa tosi rennolta, mukavalta ja kohteliaalta ihmiseltä. Sillä on ollut pitkä ura, se on tehnyt viisaita päätöksiä eikä pahemmin mokaillut julkisuudessa.

Lisäksi sen uusin levy on ihan sairaan hyvä. Mun lempilevy tällä hetkellä. Se on tosi taitava laulaja joka osaa laulaa monipuolisesti, kikkailla ja vetää tunteella.

Mitä muita asioita elämääsi mahtuu musiikin lisäksi?

Kaverit, kuntoilu, läksyt ja koulu sekä totta kai ollaan perheen kanssa paljon, käydään koirien kanssa ulkona, käydään syömässä ja vietetään leffailtoja.
Aika paljon aikaa menee kyllä tällä hetkellä musaan liittyviin juttuihin.

Verrataanko sinua usein Robiniin?

Alussa joo mutta ei niin paljon enää. Robin on mukava tyyppi, olen tavannut muutaman kerran ja hän on taitava esiintyjä. Teemme kuitenkin aika eri juttua. Se on jännä että pitää vertailla vaan siksi että ollaan nuoria. Eihän bändejä koko ajan vertailla. Niitähän on miljoonia.

Millaista musaa löytyy omasta levyhyllystä?

Levyhylly kuuluu mun isälle mutta mun Ipodista ja puhelimesta löytyy kyllä aika laidasta laitaan. Löytyy poppia, R’n’B:tä, rokkia, konemusaa ja remixejä. Kuuntelen aika lailla kaikkea paitsi ihan ördäheavyä. Justin Timbelake, Justin Bieber, Green Day, Avicii, Little Mixii, Bruno Mars, My Chemical Romance, Michael Jackson, Beyonce jne jne.

Mistä haaveilet?

Tällä hetkellä haaveilen viikon reissusta jonnekin lämpimään ja niin että voisi jättää tietokoneet ja puhelimet kotiin. Viikon jälkeen olis jo varmaan ihan että ”argh…missä mun puhelin” mutta nyt haaveilen kuitenkin siitä.

Edellisen haastateltavan (kuukauden vieraan) Soikun kysymys sinulle: ”Jos saisit olla päivän ihan kuka vain, kuka olisit?”

Ehkä Spiderman. Katsottiin juuri keikkabussissa se uusin leffa ja olishan se siistiä olla niin vahva ja pystyä heilumaan niin kuin se tekee kun se vetelee siellä katolta toiselle hirveellä vauhdilla. Mutta yksi päivä riittäisi kyllä mulle.

Oma kysymys seuraavalle haastateltavalle – jonka henkilöllisyys vielä pimennossa.

Mikä on aikaisin muistosi?